Szállítási, fizetési és garanciális feltételek
KOSÁR:  
A kosár jelenleg üres
поздравления с новорожденным

Szállítási, fizetési és garanciális feltételek

Szállítási feltételeink

 

A kiszállítás minden esetben futárszolgálat igénybevételével történik a megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül.

Kérjük pontosan adja meg elérhetőségét! Munkatársaink a megrendelést követően felveszik Önnel a kapcsolatot visszaigazolás illetve adategyeztetés céljából (telefonon, e-mailben).

Az áruház a rendelést követően automatikusan küld egy visszaigazolást a rendelésről az ön adataival és a rendelés értékével, ezt követően a munkatársunk küld egy e-mailt a pontos szállításról.

Abban az esetben, ha véletlenül az ön által kiválasztott termék kifogyott haladéktalanul értesítjük!
Az adapterekhez biztosítunk magyarnyelvű használati útmutatót.


Jogi feltételek a távollévők között kötött szerződésekről (17/1999.)

Az adott áru megrendelésének időpontja az-az időpont, amikor megrendelését az webáruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz.

Megrendelés akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon visszaigazoljuk. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik.

 

Fizetési feltételek


A Vásárló a vásárolt adaptert - a Szállító cég munkatársának (DHL) - a csomag átvételénél készpénzben teljesíti. Bankkártyás fizetést egyelőre nem tudunk elfogadni. Kérjük kézhezvételkor a csomagot gondosan, ellenőrizze, hogy nincs sérülés a csomagoláson!

Szállítási határidő: 2-3 munkanap.

 

Sikertelen kézbesítés


Amennyiben kiszállító partnerünk nem találja Önt a megadott címen, megkísérli felvenni a kapcsolatot telefonon. Ezt követően az Önnel egyeztetett időpontban kiszállítja a csomagot.

 

Garancia


Minden általunk forgalmazott termékre 12 hónap garanciát vállalunk! Sérült, törött termékekre, nem megfelelő használatból eredendő meghibásodásra a garancia nem érvényesíthető!  A garancia érvényesítéséhez a Jótállás jegy szükséges, ami a használati útmutató hátoldalán található.


Elállási jog

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő tizenöt munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a termék árát haladéktalanul visszafizetni, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli elállási jog gyakorlása miatt az áru oda és visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (Visszatéríteni csak a termék árát áll módunkban a szállítási költség mindkét esetben önt terheli). A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolás nincs meg és a terméket használták (a terméket, visszaérkezést követően átnézzük, és ha az teljes értékű új állapotú az ellenértéket visszautaljuk).
 

Székhely: externIT Kft. 1035 Bp. Hunor utca 30. 2 emelet
Képviselő: Takács László

 

Bővebb információ (Vevőszolgálatunk H-P 9-17 óra között üzemel): 06 1 887 8320 vagy az info (kukac) xcarlink (pont) hu címen.


Szállítás alatt lévő csomagokról felvilágosítás:06 1 5016-204
 


Szállítási költségek

A szállítási díj az egész ország területén egységesen 1900 forint. Személyes átvételkor nem kell szállítási díjat fizetni.


Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az adapter átvehtő a 1035 Bp. Hunor utca 30. 2 emelet szám alatt.
 
Természetesen minden adapter dobozban érkezik önhöz!
Kizárólag eredeti a hivatalos importőrtől származó adaptereket forgalmazunk.
Az oldalunkon feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.

dpd hazhozszallitas

15 napos penzvisszafizetesi granacia